De gelukkigste en gezondste versie van jezelf!

Het tijdperk waarin we momenteel leven kent ongekende mogelijkheden, maar is ook hectischer dan ooit. Your Healthy Life helpt jou je leven en je leefstijl middenin deze hectiek zo in te richten dat je de gelukkigste en gezondste versie van jezelf wordt én blijft. Een leven waarin je in alle situaties heel dichtbij jezelf blijft en gezonde keuzes maakt.

Wanneer ga je dan met mij aan de slag?

Er kunnen heel veel verschillende aanleidingen zijn om een tijdje met mij samen op te lopen. Misschien voel je je onzeker, uitgeput, opgejaagd, down of heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Misschien vind je het moeilijk om de eerste stap te zetten, vol te houden, nee te zeggen of erachter te komen wat jij het liefste doet. Misschien wil je meer rust in je leven, je fitter voelen, meer genieten of eindelijk nu eens écht weten wat goede voeding is. Of misschien heb je last van besluiteloosheid of ben je bang om fouten te maken. Het kunnen allemaal redenen zijn om eens een tijdje samen aan de slag te gaan. De belofte die ik je daarbij doe is dat we altijd naar jou als geheel zullen kijken. Daar zit namelijk de sleutel tot échte verandering. 

3 simpele voorwaarden voor echte én blijvende verandering.

Ik heb inmiddels geleerd dat het eigenlijk heel simpel is om tot echte én blijvende verandering te komen. Met drie simpele stappen creëren we de voorwaarden die nodig zijn om tot deze verandering te komen.

Tijdens de coachsessies creëer ik een setting waarin jij helemaal compleet jezelf mag zijn met alles wat er nu is. Ik zal nooit over je oordelen en ik zal jou stapsgewijs de kunst ervan bijbrengen. Hiermee creëer je de optimale ruimte om je te kunnen ontwikkelen.

In de ruimte die dan is ontstaan nodig ik je vervolgens uit om vanuit je hart te kijken naar jezelf en je leven, om vandaar uit de keuzes te maken die je graag wil maken. Keuzes die je helpen om de gelukkigste én gezondste versie van jezelf te zijn. Door vanuit je hart te kijken wordt het maken van keuzes die goed voor je zijn zoveel makkelijker!

3 Tot slot kijken we bij ieder vraagstuk dat je inbrengt altijd naar de samenhang tussen je vijf kernelementen; je lichaam, je gedachten, je emoties, je missie én je mindset. Jij bent namelijk één geheel. Alles werkt op elkaar in en dus moeten we ook naar jou als geheel kijken om tot echte én blijvende verandering te komen.

Stefanie

29 jaar

Ik zocht al een tijdje naar een goede balans in m'n eet- en beweegpatroon. Blij(er) zijn met mezelf en met mijn lichaam was hierbij een belangrijk doel. Afvallen zou me zeker helpen, maar ook zou het helpen om me minder aan te trekken van wat anderen van me vinden. Inmiddels ben ik na 7 maanden 13 kilo kwijt, voel ik me fitter, loop ik 2-3 keer per week 5 kilometer hard en heb ik een goede manier gevonden om gezonder te eten én kan ik toch nog steeds die pizza en dat glas wijn bestellen. Door dit alles voel ik me een stuk rustiger, zekerder, mooier en blijer! Het belangrijkste inzicht dat ik heb opgedaan is dat ik zelf in staat en in de 'lead' ben om m'n levensstijl te veranderen. Dat dit ook echt is gelukt heeft mijn zelfverzekerdheid een flinke boost gegeven. Het inzicht in mijn eigen kracht en kunnen is dan ook echt een grote winst. Marcel heeft me de confrontatie aan durven laten gaan met mezelf (inclusief mijn gewicht) en me aan het denken gezet over wat ik belangrijk vind in mijn leven en waar ik gelukkig van word. Hij heeft zijn enthousiasme en kennis over o.a. voeding en bewegen overgebracht zodat ik hier met plezier én gemotiveerd mee aan de slag kon. Ik had echt nooit gedacht dat ik meer dan 10 kilo af kon vallen en dan ook nog eens op een hele fijne manier.

Gun jij jezelf meer?

Als je jezelf meer geluk, rust, blijheid, energie, fitheid, gezondheid, doelgerichtheid, moeiteloosheid of zelfverzekerdheid gunt, stel het dan niet (langer) uit en doe de gratis vitaliteitsscan of plan een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie (30 minuten).

Of