Insert Image

Privacyverklaring


Your Healthy Life is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Your Healthy Life verstrekt.

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website www.yourhealthylife.nl en de subdomeinen, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.


Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van Your Healthy Life laat je (persoons)gegevens achter. Your Healthy Life vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je e-mailadres is nodig om je bijvoorbeeld inspiratie te kunnen sturen die je helpt de gelukkigste en gezondste versie van jezelf te worden; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens Your Healthy Life verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan het gebruik maken van de vitaliteitsscan, het aanvragen van een kennismakingsgesprek) en van de producten / diensten die je afneemt:

  • voornaam
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • bedrijfsnaam
  • btw-nummer
  • bankrekeningnummer
  • inloggegevens
  • informatie die je invult op de website, zoals je antwoorden in de vitaliteitsscan of een bericht in het contactformulier
  • technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies en gegevens over jouw activiteiten op onze website

Doeleinden

Your Healthy Life verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

Your Healthy Life is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Your Healthy Life heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Your Healthy Life ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.


Bewaartermijn

Your Healthy Life bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

  • Websitedata zijn max. 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.
  • De data van de vitaliteitsscan worden niet herleidbaar en volledig geanonimiseerd opgeslagen. Na 1 jaar worden ze volledig verwijderd.
  • De data van de vitaliteitsscan of andere vragenlijsten die in opdracht van organisaties worden ingericht, zijn wel herleidbaar en worden na 1 jaar volledig verwijderd. De data worden overigens nooit herleidbaar gedeeld met de opdrachtgever.
  • Your Healthy Life bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).
  • Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 3 maanden in het e-mailprogramma staan.


Persoonsgegevens delen met derden

Your Healthy Life verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Your Healthy Life gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voorbeeld: Your Healthy Life maakt gebruik van een online boekhoudpakket voor het maken van facturen en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Your Healthy Life in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Your Healthy Life voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

Gegevens die je verstrekt als werknemer worden nooit herleidbaar gedeeld met de werkgever.

NB: Your Healthy Life stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo’n e-mail is afkomstig van Your Healthy Life; de externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.


Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Your Healthy Life gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens - handmatig of met behulp van cookies - te combineren, kan Your Healthy Life jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan www.yourhealthylife.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Your Healthy Life gebruikt en heb je toestemming gegeven voor het plaatsen ervan. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Your Healthy Life hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Toch maakt Your Healthy Life voor de zekerheid gebruik van IP-masking. Google Analytics verwijdert de laatste cijfers van IP-adressen voordat deze worden gebruikt en opgeslagen. De gegevens komen dus niet terecht bij Google.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

ActiveCampaign

Your Healthy Life gebruikt ActiveCampaign voor het versturen van e-mails. Als je bijv. de gratis vitaliteitsscan aanvraagt, komen je gegevens terecht bij ActiveCampaign.

ActiveCampaign houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet Your Healthy Life bijv. of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Social media

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt Your Healthy Life cookies. Your Healthy Life heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van: Facebook


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van Your Healthy Life, stuur dan een e-mail naar: marcel@yourhealthylife.nl.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar marcel@yourhealthylife.nl.


Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Your Healthy Life de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.


Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Your Healthy Life.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als je vragen hebt over de privacyverklaring neem dan gerust contact met mij op door een mail te sturen naar: marcel@yourhealthylife.nl.

Oosterbeek, 21 november 2018

Your Healthy Life  |  Strodorpsweg 18  |  6861 EP Oosterbeek