Alles om jou te helpen de gelukkigste en gezondste versie van jezelf te worden!

Your Healthy Life helpt jou je leven en je leefstijl zo in te richten dat je de gelukkigste en gezondste versie van jezelf wordt. Daarbij geldt dat wat voor de één werkt, niet per sé voor de ander werkt. Daarom is de aanpak boven alles een persoonlijke aanpak. We starten daarom altijd met een vitaliteitsscan waarmee je direct inzicht krijgt in je totaalbalans.

Nieuwsgierig naar de vitaliteitsscan?

Als je nieuwsgierig bent kan je de vitaliteitsscan alvast online invullen. Hij is helemaal gratis. Je ziet dan direct hoe je scoort op vijf kernelementen van jezelf. Daarmee bepaal je het vertrekpunt voor jouw reis naar de gelukkigste en gezondste versie van jezelf.

3 simpele voorwaarden voor echte én blijvende verandering.

Ik heb inmiddels geleerd dat het eigenlijk heel simpel is om tot echte én blijvende verandering te komen. Met drie simpele stappen creëren we de voorwaarden die nodig zijn om tot deze verandering te komen.

Tijdens de coachsessies creëer ik een setting waarin jij helemaal compleet jezelf mag zijn met alles wat er nu is. Ik zal nooit over je oordelen en ik zal jou stapsgewijs de kunst ervan bijbrengen. Hiermee creëer je de optimale ruimte om je te kunnen ontwikkelen.

In de ruimte die dan is ontstaan nodig ik je vervolgens uit om vanuit je hart te kijken naar jezelf en je leven, om vandaar uit de keuzes te maken die je graag wil maken. Keuzes die je helpen om de gelukkigste én gezondste versie van jezelf te zijn. Door vanuit je hart te kijken wordt het maken van keuzes die goed voor je zijn zoveel makkelijker!

3 Tot slot kijken we bij ieder vraagstuk dat je inbrengt altijd naar de samenhang tussen je vijf kernelementen; je lichaam, je gedachten, je emoties, je missie én je mindset. Jij bent namelijk één geheel. Alles werkt op elkaar in en dus moeten we ook naar jou als geheel kijken om tot echte én blijvende verandering te komen.

Mijn belofte aan jou

Ik beloof je dat we er alles aan doen om te zorgen dat de verandering die je creëert blijvend is. We gaan op zoek naar dat wat maakt, dat je doet wat je doet. Ik zal je uitdagen om de kernoorzaken voor jezelf zichtbaar te maken én op te lossen. Verder beloof ik je dat we altijd naar jou als geheel kijken. Daar zit namelijk de sleutel. Alles werkt op elkaar in. Door in samenhang te werken aan de verschillende kernelementen die jou tot jou maken, creëer je verbluffende resultaten in de reis naar de gelukkigste en gezondste versie van jezelf. Dat is mijn belofte aan jou!

Wil jij ervaren hoe het is om te werken aan jezelf door in samenhang naar jezelf te kijken?

Plan dan een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie (30 minuten) en ervaar hoe het is.

Werken aan jezelf met je eigen coach

Met Your Healthy Life heb je de beschikking over je eigen persoonlijke coach. Samen met mij geef je betekenis aan de uitkomsten van de vitaliteitsscan en ga je aan de slag met je veranderdoelen. Ik help je om de samenhang tussen de verschillende kernelementen van jezelf te ontdekken. Op basis daarvan scherp jij je veranderdoelen aan en stippel je de weg uit naar de gezondste en gelukkigste versie van jezelf. De aanpak is maatwerk, want iedereen is uniek. Het goede gesprek, systemische oefeningen, lichaamsgericht werk, challenges voor thuis; het kan allemaal onderdeel zijn van de aanpak. We doen wat voor jou werkt en bij jou past. De resultaten zijn verbluffend! 

Joost

34 jaar

Ik merkte dat ik al langere tijd mezelf niet meer was. Ik was succesvol in mijn werk, maar voelde me eenzaam en was niet gelukkig.  Ik zocht allerlei vluchtwegen waar ik achteraf spijt van had. Ik wilde heel graag terugkeren naar de oude ik. Een goede vriend bracht me in contact met Marcel. Het werken aan mezelf met een coach was helemaal nieuw voor mij en vond ik ook best wel spannend in het begin. De sessies met Marcel waren echter erg fijn en ontspannen. Marcel is prettig in de omgang, gemakkelijk benaderbaar, intelligent en beschikt bovendien over een gezonde dosis humor. We deden de sessies wandelend in de natuur, wat ik ook erg fijn vond. Het coachtraject heeft mij doen inzien dat het belangrijk is dicht bij mezelf te blijven en hier ook naar te handelen. Ook heeft het mij doen inzien dat gelukkig en tevreden zijn met mezelf het allerbelangrijkste is, ongeacht in welke situatie ik me bevind. Ik sta weer veel dichter bij mezelf, waardoor ik me minder eenzaam voel. Gelukkiger ben. Marcel wist met de oefeningen en de juiste vragen al heel snel de juiste snaar bij me te raken, waardoor de inzichten eigenlijk heel snel kwamen. 

Lijkt het je fijn om te werken aan jezelf in de natuur?

Tijdens de coachsessies gaan we zo veel mogelijk wandelend de natuur in. Dit doen we uiteraard alleen als het weer het toelaat. De meeste klanten vinden deze vorm heel prettig. Dit is wat ze er over zeggen:

  • "Ik kom heerlijk tot rust tijdens onze gesprekken in de natuur"
  • "Ik kan lekker voor mezelf uitpraten, ik hoef je niet de hele tijd aan te kijken"
  • "Door de beweging lijk ik wel makkelijker te praten"
  • "Ik gun het meer mensen om op deze manier aan zichzelf te werken. Op deze manier, tijdens fijne wandelingen in de natuur, is echt de beste setting."
  • "Mooi hoe je gebruik maakt van de omgeving voor de oefeningen"

Is het al tijd?

Als je voelt dat het tijd is om de eerste stap naar meer geluk en gezondheid te zetten, stel het dan niet (langer) uit en doe de gratis vitaliteitsscan of plan een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie (30 minuten).

Of